Site Adresimiz https://dizikorea.info olmuştur.

2017-2019 kdramas

2017-2019 kdramas

  • 1. Stranger (2017)

    Stranger

    Stranger (2017) Konusu

    Dizi, duygudan yoksun bir savcı ile Teğmen Han Yeo Jin'in seri cinayet davasını çözmek için bir araya gelmesi ile yaşananları konu alıyor. Küçükken aşırı derecede şiddetli olan öfkesini dizginlemek için ameliyatı olan Hwang Shi Mok, bu ameliyatın ardından duygusuz bir adama dönüşür. Duygudan yoksun bir adam olmasından ötürü empati ve sosyal becerilerden yoksundur. Yine de üstün zekası sayesinde alanında tanınan bir savcı olur. Yolsuzluk yüzünden bıçaklanan bir adamla tanıştığı sırada Teğmen Han Yeo Jin ile karşılaşır. Böylece ikili, kendi amaçları doğrultusunda ortak bir davayı çözmek için bir araya gelir.

    Stranger (2017) Oyuncuları

    Cho Seung Woo dizide, geçirdiği ameliyat yüzünden sosyal becerilerini kaybeden Hwang Shi Mok karakterini canlandırıyor. Empati konusundaki beceriksizliğine rağmen alanında başarılı bir savcı olur. Üstelik hayatı boyunca rüşvet kabul etmeyen birkaç savcıdan sadece birisidir. Bae Doo Na dizide, güçlü bir kadın olan Teğmen Han Yeo Jin karakterini canlandırıyor.

    Stranger (2017) Hakkında Merak Edilenler

    Stranger Kaç Bölüm? Stranger dizisi 16 bölümden oluşuyor.

    Stranger izle, 2017 Güney Kore yapımı dizinin tüm bölümlerini Dizikorea farkıyla Türkçe Altyazılı Full HD izleyebilirsiniz.

  • 2. Defendant (2017)

    Defendant

    Defendant izle, 2017 Güney Kore yapımı dizinin tüm bölümlerini Dizikorea farkıyla Türkçe Altyazılı Full HD izleyebilirsiniz.

    Defendant (2017) Konusu

    Dizi, bir gün uyandığında kendini idam cezasına çarptırılan bir mahkum olarak bulan bir adamın masumiyetini kanıtlamak için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Seul Merkez Bölge Savcılığında savcı olan Park Jung Woo, yaşadığı geçici hafıza kaybından dolayı neden hapse girdiğini bir türlü bulamaz. Adeta zamanla yarışan Park Jung Woo, bulunduğu durumdan kurtulmak ve adını temize çıkarmak için elinden geleni yapar.

    Defendant (2017) Oyuncuları

    Ji Sung dizide, işinde iyi bir savcı olan Park Jung-Woo karakterini canlandırıyor. Hafızasını geçici olarak kaybettikten sonra kendini cinayet zanlısı olarak bulur. İdam cezasına çarptırılan Jung Woo, bulunduğu durumdan kurtulmak için zamanla yarışır. Uhm Ki Joon dizide, birbirinden tamamıyla farklı karaktere sahip Cha Sun-Ho ve Cha Min-Ho adında iki ikiz kardeşleri canlandırıyor.

    Defendant (2017) Hakkında Merak Edilenler

    Defendant Konusu Nedir?

    Defendant dizisi, cinayetle suçlanarak idam cezasına çarptırılan bir adamın suçsuz olduğunu kanıtlamak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

    Defendant Hangi Platformda? Defendant dizisini Google Play platformunda yer almaktadır.

  • 3. Kingdom (2019)

    Kingdom

    Kingdom izle, bir prensin hanedanını kurtmarmak için salgın verdiği mücadeleyi anlatan Kore dizisini Türlçe Altyazılı izleyebilirsiniz.

  • 4. Mr. Sunshine (2018)

    Mr. Sunshine

    Mr. Sunshine izle, 2018 Güney Kore Netflix Yapımı diziyi Dizikorea farkıyla Türkçe Altyazılı Full HD izle.

  • 5. Strangers From Hell (2019)

    Strangers From Hell

    Strangers From Hell izle, 2019 Kore yapımı dizinin tüm bölümlerini Dizikorea farkıyla Türkçe altyazılı Full HD izleyebilirsiniz.

  • 6. The Guest (2018)

    The Guest

    The Guest izle, 2018 Güney Kore yapımı dizinin tüm bölümlerini Dizikorea farkıyla Türkçe Altyazılı Full HD izleyebilirsiniz.

    The Guest (2018) Konusu

    Dizi, şaman bir ailede doğan Yoon Hwa Pyung'un, iblisleri kontrol etme yetkisine sahip güçlü bir iblis ile olan gerilim dolu mücadelesini konu alıyor. Genç bir medyum olan Hwa Pyung, bu güçlü iblisin hikayesi ile adeta şaşkına döner. Böylece diğer iblisleri kontrol eden ve bu sayede insanları ele geçirerek kimi zaman onları öldüren kimi zaman ise delirten iblisi ortadan kaldırmak için elinden geleni yapar. 

    The Guest (2018) Oyuncuları

    Kim Dong Wook dizide, güçlerini saklayarak taksi şoförü olarak yaşamına devam eden Yoon Hwa Pyung karakterini canlandırıyor. Yirmi yıl sonra iblis cinayetleri yeniden başladığında güçlerini ele geçirilmiş insanları kurtarmak için kullanır. Kim Jae Wook dizide, şeytan çıkarma konusunda yetenekli bir Katolik rahip olan Yoon karakterini canlandırıyor. Jung Eun Chae dizide, hayaletlere ve iblislere inanmayan dedektif Kil Yeong karakterini canlandırıyor.

    The Guest (2018) Hakkında Merak Edilenler

    The Guest Konusu Nedir? The Guest dizisi, iblisleri ortadan kaldırmak için bir araya gelen rahip, medyum ve dedektifin gizemli hikayesini konu alıyor.

    The Guest Kaç Bölüm? The Guest dizisi 16 bölümden oluşuyor.

  • 7. Vagabond (2019)

    Vagabond

    Dizi, gizemli bir uçak kazası soruşturmasına karışan ve daha sonra ülkede yapılan yolsuzluklar hakkında bilgi toplamaya başlayan sıradan bir adamın (Lee Seung-Gi) etrafında dönmektedir.