Site Adresimiz https://dizikorea.info olmuştur.

12334

12334

  • 1. Lost You Forever (2023)

    Lost You Forever

    İnsanlar, tanrılar ve iblislerin bir arada yaşadığı dönemde geçen dizi, kimliğini ve görünümünü kaybeden Jiu Yao'nun etrafında dönüyor. Bir zamanlar prenses olarak güzel bir hayat yaşayan Jiu Yao, ardı ardına gelen talihsizlikler yüzünden evinden ve Cang Xuan'dan ayrılmak zorunda kalır. Hayatta kalabilmek için yoğun bir savaş verdikten sonra tekrar bir araya gelirler. Bu sırada Jiu Yao, Tu Shan Jing, Xiang Liu ve Cang Xuan'ın kaderleri birbirine bağlanır.

  • 2. A Journey to Love (2023)

    A Journey to Love

    Rakip kurumlardan iki üst düzey suikastçı ve onların farklı geçmişlere ve benzersiz becerilere sahip altı üyeli ekibi, zorluklar ve krizlerle dolu bir yolculuğa çıkıyor. A Journey to Love izle, 2023 Çin yapımı dizinin tüm bölümlerini Dizikorea farkıyla Türkçe Altyazılı Full HD izleyebilirsiniz.

  • 3. Dashing Youth (2024)

    Dashing Youth

    Dashing Youth izle, 2024 Çin yapımı dizinin tüm bölümlerini Dizikorea farkıyla Türkçe Altyazılı Full HD kalitede izleyebilirsiniz.

    Zhenxi Markisinin malikanesinin genç efendisi Baili Dong Jun, çocukluğundan beri inatçıdır. Şiir, kitap, askeri strateji veya dövüş sanatlarıyla ilgilenmiyor, ancak gençken öldürülen bir arkadaşı olan Ye Yun ile Likör Tanrısı olmak için bir anlaşması olduğu için şarap yapımında üstün.Ancak kaderi kendi seçimine bırakılamazdı. Sonunda dünyanın bir numarası olan Li Chang Shengin okuluna gitti ve dövüş sanatları öğrenmeye başladı. Bu süreçte Yue Yao ile tanıştı ve şimdi Ye Ding Zhi olarak yeniden adlandırılan Ye Yun ile yeniden bir araya geldi. Onların etkisi ve teşviki altında kendi kimliğini ve sorumluluklarını yeniden incelemeye başladı. Yıllar sonra Ye Ding Zhi, Orta Ovalara karşı bir savaş başlatmak için başkaları tarafından manipüle edildi ve Baili Dong Jun bir grup kahramanın direnmesine neden oldu. En iyi arkadaşıyla yüzleşirken, şu anda geri adım atmadı. Hem sıradan insanları hem de kendi arkadaşını kurtarmak istedi!

  • 4. The Ingenious One (2023)

    The Ingenious One

    The Ingenious One izle, 2023 Çin yapımı dizinin tüm bölümlerini Dizikorea farkıyla Türkçe Altyazılı Full HD izleyebilirsiniz.

  • 5. Ancient Love Poetry (2021)

    Ancient Love Poetry

    Ancient Love Poetry izle, 2. Sezonu merakla beklenen 2021 Çin yapımı dizinin tüm bölümlerini Türkçe Altyazılı izle.

  • 7. Parallel World (2023)

    Parallel World

    Parallel World izle, 2023 Çin yapımı dizinin tüm bölümlerini Dizikorea farkıyla Türkçe Altyazılı Full HD izleyebilirsiniz.